Arama
Arama Sonuçları
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
100’ncü yıla dolu dolu kutlama
Kastamonu Kent Müzesi ve Mimar Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi; Cumhuriyetin 100'ncü yılında düzenleyeceği anlamlı etkinliklerle Kastamonu'ya damga vuracak.
Taş Mektep Oyuncak’a destek sözü
Kastamonu Taş Mektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ‘Taş Mektep Oyuncak’ markasıyla üretimi gerçekleşen ahşap oyuncaklar, aslen Kastamonulu olan Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı’nın yanısıra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun dikkatini çekti.
‘Kastamonu iyi gidiyor’
>>>KASİAD olarak memleketin kalkınması ve tanıtımına katkı sağlamak adına bir tarafından tutmaya çalıştıklarını ifade eden Ayhan Aslan, bazı ziyaretlerde bulunmak ve “Umudun Yolu” isimli belgeselin tanıtımı için ata yurdu Kastamonu’ya geldiklerini ve iki gün boyunca Valilik, Belediye, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, esnaflar ve Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iş insanları ve fabrikalarını ziyaret ettiklerini gelişmelerden memnun kaldıklarını açıkladı.
KOSGEB’den Borsa’da bilgilendirme…
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Kastamonu İl Müdürlüğü ile Kastamonu Ticaret Borsası işbirliğinde, Borsa toplantı salonunda bir toplantı düzenlendi.
Karahasan’dan Borsa’ya ziyaret
Kastamonu İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, Ticaret Borsası’nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İzbeli’yi ziyaret etti.
Yeni Borsa’nın ilk meclis toplantısı yapıldı
Kastamonu Ticaret Borsası, yeni dönemin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Mevzuat gereği en kıdemli üye olan Ömer Gülamoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan Kastamonu Ticaret Borsası’nın meclis toplantısında, Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcısı ve Katip Üye’nin seçimi gerçekleştirildi, gündemdeki diğer konu başlıkları ele alındı.
Borsa’ya taze kan!
Kastamonu Ticaret Borsası yönetiminde ilk kez değişim yaşandı. Ticaret Borsası'nın kurucu ve mevcut Başkanı Sedat İşeri ile Serdar İzbeli’nin başkan adayı olduğu genel kurul geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlendi. Yeni başkan 51 oyla Serdar İzbeli oldu.